Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Δ.Δ Κάτω Ζευγαρακίου Δημου Αγρινιου, Δυτικης Ελλαδος, Greece
Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ζευγαρακίου ιδρύθηκε την15η Νοεμβρίου του 1978. Στη συνέχεια με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. μετονομαστεί σε Πολιτιστικός Σύλλογος Ζευγαρακίου.Ο σκοπός του είναι Πολιτιστικός,Πνευματικός και Κοινωνικός και αποβλέπει στην ανάπτυξη και εξύψωση του πνευματικού και πολιτιστικού επιπέδου των μελών αυτού και των κατοίκων του χωριού,στη βελτίωση των μεταξύ τους σχέσεων,στην διαφώτιση κ ενεργοποίηση αυτών για την προώθηση έργων κοινής ωφέλειας,κ γενικά αναζήτηση λύσεων και εκτέλεση έργων που αφορούν το χωριό.

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ
ΓΙΟΡΤΗ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ
Σήμερα Παρασκευή 23 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό σχολείο Ζευγαρακίου η γιορτή προς τιμήν των αγωνιστών του 1821 και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
Στη γιορτή παρευρέθησαν ο πρώην Δ/ντης και συγχωριανός μας κ. Χαρατσάρης Παύλος, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζευγαρακίου κ. Σακαρέλου Βασιλική, γονείς των μαθητών και φίλοι. Οι μαθητές της Ε και ΣΤ Δημοτικού καθώς και τα μικρά παιδιά του Νηπιαγωγείου με  ποιήματα, θεατρικά, τραγούδια και χορό μας έκαναν μια μικρή αναδρομή στο 1821. Να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας, στα παιδιά που συμμετείχαν και στους Δασκάλους που διοργάνωσαν την γιορτή καθώς επίσης και σε όσους γονείς και φίλους ήταν παρόντες.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου