Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Δ.Δ Κάτω Ζευγαρακίου Δημου Αγρινιου, Δυτικης Ελλαδος, Greece
Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ζευγαρακίου ιδρύθηκε την15η Νοεμβρίου του 1978. Στη συνέχεια με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. μετονομαστεί σε Πολιτιστικός Σύλλογος Ζευγαρακίου.Ο σκοπός του είναι Πολιτιστικός,Πνευματικός και Κοινωνικός και αποβλέπει στην ανάπτυξη και εξύψωση του πνευματικού και πολιτιστικού επιπέδου των μελών αυτού και των κατοίκων του χωριού,στη βελτίωση των μεταξύ τους σχέσεων,στην διαφώτιση κ ενεργοποίηση αυτών για την προώθηση έργων κοινής ωφέλειας,κ γενικά αναζήτηση λύσεων και εκτέλεση έργων που αφορούν το χωριό.

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΝ




ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ζευγαρακίου προσκαλεί τα μέλη του στην  Ετήσια ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, την Κυριακή 9  Δεκεμβρίου και ώρα 4:00 στα γραφεία του Συλλόγου.
Ημερίσια θέματα διάταξης:
1.      Διοικητικός Απολογισμός 2012
2.      Οικονομικός Απολογισμός 2012
3.      Επιλογή Ευφορευτικής Επιτροπής  για τις  εκλογές την 16/12/2012.
4.      Συζήτηση


Προκήρυξη εκλογών
Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012, στα γραφεία του Συλλόγου  10:00πμ θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ και εξελεγκτικής επιτροπής για την χρονική περίοδο 2013.  
Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα στο Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και την Εξελεκτική Επιτροπή παρακαλούνται να υποβάλλουν αίτηση προς το Δ.Σ μέχρι την Παρασκεύη  13/12/2012 και ώρα  18:00μμ.
Τα γραφεία του Συλλόγου θα είναι ανοιχτά κάθε Σάββατο 4:00μμ-7:00μμ για τις αιτήσεις καθώς και  για οποιαδήποτε πληροφορία.
Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου συμμετοχή στις εκλογές έχουν μόνο όσα μέλη έχουν εξοφλήσει την ετήσια συνδρομή τους.

Εκ του Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου