Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Δ.Δ Κάτω Ζευγαρακίου Δημου Αγρινιου, Δυτικης Ελλαδος, Greece
Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ζευγαρακίου ιδρύθηκε την15η Νοεμβρίου του 1978. Στη συνέχεια με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. μετονομαστεί σε Πολιτιστικός Σύλλογος Ζευγαρακίου.Ο σκοπός του είναι Πολιτιστικός,Πνευματικός και Κοινωνικός και αποβλέπει στην ανάπτυξη και εξύψωση του πνευματικού και πολιτιστικού επιπέδου των μελών αυτού και των κατοίκων του χωριού,στη βελτίωση των μεταξύ τους σχέσεων,στην διαφώτιση κ ενεργοποίηση αυτών για την προώθηση έργων κοινής ωφέλειας,κ γενικά αναζήτηση λύσεων και εκτέλεση έργων που αφορούν το χωριό.

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

ΛΑΖΑΡΙΑ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ 2016

Ο Σύλλογος μας παρευρέθηκε την Πέμπτη 21/4 και την Παρασκευή 22/4 στα Λαζάρια Ματαράγκας. 
Συγχαρητήρια στη διοργάνωση από το Προοδευτικό Σύλλογο Ματαράγκας και το Σύλλογο φουστανελοφόρων Λαζαράδων που μας συγκίνησε με το χτύπημα το λαζαριών και το χορό τους.
Η φετινές εκδηλώσεις μας γύρισαν λίγα χρόνια πίσω και μας θύμησαν πως τα λιτά και παραδοσιακά πράγματα είναι αυτά που μπορούν να σε συγκινήσουν. 
Την Πέμπτη το απόγευμα το παιδικό και εφηβικό τμήμα του συλλόγου, παρουσίασε χορούς από τη Βόρεια Θράκη και ξεσήκωσε το πλήθος. 
Την Παρασκευή 22/4 ο Σύλλογος παρέλασε χορεύοντας το έντεκα από την Μακεδονία συνοδεύοντας τους φίλους μας απο την Κατερίνη που παρήλαζαν μπροστά μας.























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου