Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Δ.Δ Κάτω Ζευγαρακίου Δημου Αγρινιου, Δυτικης Ελλαδος, Greece
Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ζευγαρακίου ιδρύθηκε την15η Νοεμβρίου του 1978. Στη συνέχεια με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. μετονομαστεί σε Πολιτιστικός Σύλλογος Ζευγαρακίου.Ο σκοπός του είναι Πολιτιστικός,Πνευματικός και Κοινωνικός και αποβλέπει στην ανάπτυξη και εξύψωση του πνευματικού και πολιτιστικού επιπέδου των μελών αυτού και των κατοίκων του χωριού,στη βελτίωση των μεταξύ τους σχέσεων,στην διαφώτιση κ ενεργοποίηση αυτών για την προώθηση έργων κοινής ωφέλειας,κ γενικά αναζήτηση λύσεων και εκτέλεση έργων που αφορούν το χωριό.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΑΝΩ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στον εσπερινό και τη θεία λειτουργία 25 και 26 Οκτωβρίου. Φυσικά ο σύλλογος δεν μπορούσε να λείπει από τον εορτασμό του προστάτη Αγίου Δημητρίου.
Την παραμονή απόγευμα στο τέλος του εσπερινού πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά λιτανεία της εικόνας γύρω από τον προάυλιο χώρο της εκκλησίας,παρουσία και του πολιτιστικού συλλόγου!Ήταν μια πολύ όμορφη και συγκινητική στιγμή.Ύστερα ο κόσμος κεράστηκε στο πνευματικό κέντρο της εκκλησίας.
Την επόμενη μέρα τελέστηκε η θεία λειτουργία και το ΔΣ του συλλόγου προσέφερε στον κόσμο που βρισκόταν εκεί γλυκίματα και αναψυκτικά.
Και του χρόνου με υγεία.
Ο Άγιος Δημήτριος να μας προστατεύει.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου