Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Δ.Δ Κάτω Ζευγαρακίου Δημου Αγρινιου, Δυτικης Ελλαδος, Greece
Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ζευγαρακίου ιδρύθηκε την15η Νοεμβρίου του 1978. Στη συνέχεια με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. μετονομαστεί σε Πολιτιστικός Σύλλογος Ζευγαρακίου.Ο σκοπός του είναι Πολιτιστικός,Πνευματικός και Κοινωνικός και αποβλέπει στην ανάπτυξη και εξύψωση του πνευματικού και πολιτιστικού επιπέδου των μελών αυτού και των κατοίκων του χωριού,στη βελτίωση των μεταξύ τους σχέσεων,στην διαφώτιση κ ενεργοποίηση αυτών για την προώθηση έργων κοινής ωφέλειας,κ γενικά αναζήτηση λύσεων και εκτέλεση έργων που αφορούν το χωριό.

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 12/2/2017

Χθες το απόγευμα(12/2/2017),πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός και η κοπή βασιλόπιτας στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζευγαρακίου.Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Πατήρ Χριστοφόρος,ο πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Ζευγαρακίου κ. Παπαδόπουλος Θεόδωρος,μέλη του συμβουλίου του Α.Ο.Ζευγαρακίου Γεωργακόπουλος Νεκτάριος και Παπαδόπουλος Πάνος,η πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Μπιρμπίλη Βασιλική και ο αντιπρόεδρος αυτού κ Τζαβάρας Αποστόλης,μέλη και χορευτές του συλλόγου καθώς και πλήθος συγχωριανών. 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον αγιασμό όλων των παρευρισκομένων.Στη συνέχεια ο πρόεδρος Σελιμάς Γεώργιος πήρε το λόγο ευχαρίστησε τους επισκέπτες και συνέχισε με την παρουσίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.Αμέσως μετά έγινε η κοπή της βασιλόπιτας.Το φλουρί κέρδισε ο κ.Παπαδόπουλος Θεόδωρος ο οποίος παρέλαβε από τα μέλη του Δ.Σ. ένα μικρό συμβολικό δώρο,ένα γούρι.Και του χρόνου και πάντα καλότυχος. 
Τέλος έγινε συζήτηση μεταξύ των παρευρισκόμενων για τις μελλοντικές δράσεις του συλλόγου.Με ενωτικό κλίμα και προσπάθεια από μέλη και συγχωριανούς,ο σύλλογος θα συνεχίσει να προσφέρει στους κατοίκους του χωριού μας. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία!!













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου